Disco Zoo

Disco Zoo 1.2.2

Disco zoo: vrolijke diertjes die er flink op los dansen

Disco Zoo is een gratis game waarin je dieren redt die je vervolgens tentoonstelt in jouw eigen dierentuin. Wanneer de beestjes in slaap vallen organiseer je een disco om ze weer wakker te maken, want slapende dieren leveren je geen geld op. Dit klinkt raar? In Disco Zoo is het de normaalste zaak ter wereld.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig concept
  • Lekker verslavend
  • 10 gebieden

TEGEN

  • Slechts 1 discolied
  • Prijzen lopen erg rap op

Disco Zoo is een gratis game waarin je dieren redt die je vervolgens tentoonstelt in jouw eigen dierentuin. Wanneer de beestjes in slaap vallen organiseer je een disco om ze weer wakker te maken, want slapende dieren leveren je geen geld op. Dit klinkt raar? In Disco Zoo is het de normaalste zaak ter wereld.

Bouw een flinke dierentuin

Je begint met een luchtballon en daarmee red je boerderijdieren. Ieder gebied (Disco Zoo telt momenteel 10 gebieden) heeft 3 veelvoorkomende dieren, 2 zeldzame en 1 mythische. Zodra je de dieren redt, verschijnen ze in je dierentuin. Hoe meer je van een bepaald dier hebt, des te meer deze soort je oplevert. Je hebt dit geld nodig omdat je voor elke reddingsmissie moet betalen. Door een bepaald aantal dieren te bevrijden speel je het volgende gebied vrij.

De prijzen nemen al snel flink toe. Zo zal een boerderijmissie je nooit meer dan 2.000 munten kosten, terwijl je voor een missie in een later level zomaar 50.000 betaalt. Het is daarom belangrijk je dieren wakker te houden. De gasten zien namelijk liever geen slapende dieren; daarom leveren ze je ook niks op.

Simpel spel met urenlang vermaak

Het duurt vrij lang voordat je met Disco Zoo klaar bent. Want zodra je 25 dieren van een diersoort hebt bevrijd, begin je met het sparen van standbeelden. Om een diamanten standbeeld van een diersoort te halen, moet je er nog eens 40 redden. Sinds Disco Zoo update 1.2 vlieg je ook naar de maan om dieren te redden. Hier heb je echter space currency voor nodig en deze verkrijg je alleen door bepaalde dieren de ruimte in te sturen. Ondertussen moet je ook op zoek naar hoedjes die de bezoekers verliezen, koop je ballen voor je dieren om ze zoet te houden en moet je op zoek naar vermiste dieren die in de verkeerde velden zitten. Kortom, er is van alles te doen in Disco Zoo.

Ook de graphics zijn simpel

Disco Zoo is van de makers van Tiny Tower en dat zie je direct. De diertjes zijn nogal gepixeleerd, maar erg schattig. Zodra de disco gaande is dansen ze allemaal als een malle op de muziek. Disco Zoo is sowieso een erg vrolijk spel met allerlei grappige verwijzingen naar games, liedjes en films.

De discomuziek gaat na een tijdje wel vervelen. Het was leuk geweest als Disco Zoo daar wat meer variatie in zou vertonen.

Vrij verslavend

Ondanks dat de graphics en gameplay uitermate simpel zijn, is het moeilijk om Disco Zoo neer te leggen. Maar al te vaak zal je merken dat je de game opstart om te kijken of er dieren aan het slapen zijn. Ook het halen van de diamanten standbeelden is een aantrekkelijke uitdaging; iedereen kan het immers halen, je moet alleen veel spelen. Disco Zoo is daarom uitermate geschikt voor korte sessies onderweg.

From the creators of Tiny Tower comes Disco Zoo! Tiny Animals. Big Fun. Travel to regions around the world and collect everything from pigs to dinosaurs for your Disco Zoo. Discover hidden animals through casual puzzle play. Manage and expand your zoo to maximize earnings. Throw funky disco parties to get your animals and visitors groovin’!

Meeste downloads Bordspellen voor iphone

Meer
Disco Zoo

Download

Disco Zoo 1.2.2

Beoordelingen about Disco Zoo